Híreink

Szolárcímke

Szolárcímke

Szolárcímke

Új önkéntes minőségi jelölés

A szolár címke a Solar Keymark tanúsítvány adatain alapul, közérthetően megjelenítve a vizsgálat eredményét. Pillanatnyilag kidolgozási fázisban tart a projekt, néhány – többnyire a „jobb minőségű” kollektorokat előállító – gyártó használja mindössze. Ez érthető is, hiszen a gyengébb hozammal bíró termékek esetében nem olyan erős az érdek a gyengeség kidomborítására.

Nem lesz lakossági energetikai pályázat

Lázár János október 1-i bejelentése a Portfolio Budapest Economic Forum konferenciáján

Ez első pillantásra rossz hírnek tűnik, pedig valójában lehet, hogy nem az

Lázár János bejelentése az Európai Úniós pénzekből finanszírozott támogatásokra vonatkozik. Az egyelőre nem világos, hogy érinti-e CO2 kvóta eladásából vagy az egyéb, külföldi forrásokból érkező pénzeket.

A MEGTERMELT ENERGIA FEDEZHETI A JÖVŐ BERUHÁZÁSAIT

Budapest, 2015. május 21.

AxSun Solar 2015

Sok éves növekedés és innováció után a napelemes-piac ismét kihívásokkal teli időszakon megy keresztül, változatos földrajzi, és piaci dinamika mellett. Európában az egymástól lényegesen eltérő támogatási rendszerek differenciált környezetet teremtenek a fotovoltaikus ipar fejlődésének. Az öreg kontinensen kívül viszont intenzív növekedés tapasztalható, mivel a több tucatnyi elindított nagy beruházás és fejlesztés komoly hatást gyakorol a globális szféra valós helyzetére.

JELENTŐS FEJLŐDÉST MUTAT A HAZAI MEGÚJULÓ ENERGIA KÍNÁLAT

VIII. HUNGAROTHERM Épületgépészeti Szakkiállítás

HST_HUNGAROTHERM_2015

Budapest, 2015. április 17. – Szélesedő választék, javuló minőség és minden eddiginél kedvezőbb árak jellemzik a megújuló energia piacot - derül ki az idei budapesti Construma tematikus pavilonjában. Az április 15-19. közötti rendezvényen a HIGH SIX TEAM is kiállítóként vesz részt, a fővárosi disztribútor hét márkáját képviseli a rendezvényen.

OTTHON MELEGE PROGRAM 2015

Kiemelt szerephez jut a megújuló energia

Budapest, 2015. február 20. – Az elhalasztott korszerűsítési beruházások megkezdésére ösztönzi a hazai társasházakat az Otthon Melege energetikai pályázat idei alprogramja. Az ágazatban tapasztalható, válságot követő élénküléssel, valamint a 10 milliárd Ft kormányzati támogatással, komplex felújításokra nyílik lehetőség, mellyel márciustól kiemelt figyelmet kap a szféra.

Társasházi energetikai pályázat

Otthon Melege Program - ZFR-TH/15

Társasházak energiamegtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása. A pályázati kiírás szövegét az alábbiakban olvashatja. Nem egyszerű szöveg, tele laikus számára talán nehezebben érthető fogalmakkal. Ne kínlódjon egyedül: forduljon hozzánk bizalommal!
Ne habozzon, vágjunk bele! Az energetikai audit ára az, amit Önnek be kell fektetnie, de ezt megvalósulás esetén levonjuk a berendezések vételárából. A pályázati dokumentációt ingyenesen bocsátjuk a rendelkezésére.

Oldalak