Rólunk

A 2008 őszén elkezdődött gazdasági válság, többek között az épületgépész ágazatot sem kímélte. Az új beruházások számának drasztikus visszaesése mellett a korszerűsítéseknek és az új technológiák elterjedésének is jelentős gátat szabott.

Az elmúlt évek hatásai sok cégnél leépítéseket, összevonásokat, esetenként képviseletek bezárásait, de mindenképpen kisebb büdzséket eredményeztek a szegmensben, ami idővel az ügyfélkiszolgálások minőségén lett érezhető. Ezen cégeknek nem maradt energiájuk új, modern, az aktuális környezetvédelmi és alacsony környezetterhelési elveknek megfelelő termékek piaci bevezetésére, vagy a már bevezetett kínálat megfelelő szintű ápolására. Örvendtek, ha az alacsonyabb létszámok mellett, a jelentősen megnövekedett terheknek eleget tudtak tenni.

Ezt a keletkezett űrt érezte meg csapatunk. Határozott elképzeléseinkkel a felhasználók hitét, bizalmát szeretnénk visszanyerni és elindulni azon az európai úton, mely a környezettudatos gondolkodás minél intenzívebb alkalmazásával, – az élővilág és lakókörnyezetünk védelmével együtt – megteremti az ideális feltételeit a bolygónkon való minél további természetes és egészséges létezésnek.

Új színt akarunk vinni a piacba. Nem pusztán termékeket, hanem megoldásokat szeretnénk kínálni a legmagasabb színvonalon, környezettudatos módon.

Magasra tettük a mércét: elhatároztuk, hogy csak olyan gyártókkal fogunk dolgozni, amelyek bár nem a legnagyobbak, de legalább egy valamihez nagyon értenek, és abban valóban kompromisszumok nélkül a legjobbak.

Közel egy év kellett ahhoz, hogy kiválasszuk partnereinket, felmérjük képességeiket és bejárjuk gyártó üzemeiket. Így ismertük meg azokat a termékeket és megoldásokat, melyeket bátran ajánlhatunk vásárlóinknak. Amelyekben mi magunk bízunk, és amiket mi magunk is megvásárolnánk. Nem olcsón, de a minőséghez és a tudáshoz képest reális áron.

A sikeres üzlethez sok minden kell: bátorság, lendület, erő, rugalmasság. Ez nem kevés, de nem is elegendő. Hisszük, hogy a szükséges plusz megvan bennünk. Képesek vagyunk a kihívásokra és problémákra a megfelelő válaszokat adni.

Nekünk sokféle, egyenként is elsőrangú (rendszer) megoldásaink vannak, így azt tudjuk kínálni, amire a vásárlónak leginkább szüksége van. Ebben az üzletben nem mi vagyunk fontosak, hanem az Ügyfél: ha ő elégedett, mi is azok leszünk. Mi nem napkollektort, szélturbinát vagy hőszivattyút szeretnénk eladni, hiszen a vásárló nem ezt keresi, Ő egyszerűen kényelmet és biztonságot akar, és mi pont ezt kínáljuk. Mindazt, ami ehhez szükséges. Tudást és terméket együtt: a Megoldást. Hosszú távra és következetesen. Mi ehhez értünk, ebben hiszünk.