Renovent Sky

Renovent Sky

A hatékony, mennyezetre helyezhető Renovent Sky berendezés kiegészült a Renovent Sky 300 és Renovent Sky 150 típusokkal. A korábbi berendezés alapvető tulajdonságait megtartva, maghatározó szereplője a piacnak az alacsony energiafogyasztás, az alacsony zajszint és a széles teljesítmény választék területén.

Ma már szinte mindenki tudatában van a hőcserélős szellőztetés előnyeinek: maximális szellőztetési lehetőség alacsony hőveszteségek és magas komfort mellett, huzatmentes működéssel. A Brink mindig meghallotta a piac igényeit és a vásárlók szavát: A Renovent Sky valóban alacsony fogyasztású és halk működésű berendezés.

A Renovent Sky 300 és 150 típusok

A Renovent Sky 300 maximális szellőztetési teljesítménye 300 m3/óra, és szériaszerűen rendelkezik 100%-os bypass lehetőséggel azokra az időszakokra, amikor a külső hőmérséklet magasabb, és nincs szükség hővisszanyerésre. A készülék ideális mennyezeti elhelyezésre. A Renovent Sky 300 típus mellett megjelent a Renovent Sky 150 is, amely egyedülállóan kis méretekkel rendelkezik, ezért alkalmas kifejezetten kis helyiségek kiszolgálására is. A legfeljebb 150 m3/óra szellőztetési teljesítmény és a legfeljebb 210 mm-es építési magasság alkalmassá teszi alacsony szellőztetési igényű helyiségek, nyugdíjas otthonban lévő apartmanok vagy kollégiumok helyiségeinek ellátására. A Renovent Sky 150 lényegesen kevesebb energiát fogyaszt, mint versenytársai.

Bár a Renovent Sky egy minden igényt kielégítő berendezés, szállítható "Plus" kivitelben is, amelyhez CO2 vagy légnedvesség érzékelők csatlakoztathatók.

Állandó térfogatáram szabályozás

Az állandó térfogatáram szabályozás biztosítja az előre beállított levegő térfogatáramot, függetlenül a légcsatorna hálózat ellenállásától, leegyszerűsítve a beüzemelést és lerövidítve a szerelési időt.

Beépítés

A mennyezeti elhelyezés miatt a készülék nem foglal el értékes helyet a helyiségben, ahol beépítésre kerül. Kiválóan alkalmazható olyan helyeken, ahol a fali kivitelnek nincs megfelelő helye. Alacsony, legfeljebb 310 mm-es építési magassága alkalmassá teszi álmennyezet feletti elhelyezésre is. A tartószerkezetnek köszönhetően  egyszerűen függeszthető oldalfalra is, használható lakó és közületi épületekben is. A berendezés szériaszerűen rendelkezik időkapcsolóval és vezérlőegységgel.

Entalpia hőcserélő mint kiegészítő tartozék

Renovent Sky 300 típus opcióként szállítható entalpia hőcserélővel is, amely megakadályozza a levegő nedvességének kijutását az épületből. 

Jellemzők

  • magas szellőzési teljesítmény, 400, 300 és 150 m3/óra
  • csendes üzem
  • csökkentett energia felhasználás
  • szériaszerű 100% bypass
  • intelligens fagyvédelem
  • E-BUS kommunikációs lehetőség
  • időkapcsolós vezérlés